Από τον χώρο εργασίας μου Επιστολή και τυχόν συνέχεια

2018-03-26 13:24

 

 

Δήμητρα Σπανού καθηγήτρια 1ου Γυμν. Δάφνης

και για του λόγου το αληθές, η ειδοποίηση που έλαβα. Οι αποκρύψεις δικές μου

2o mail

 
Αμφιβολίες για την νομοτυπία του εγγράφου αρ εισ 39 ημερ. 21-3-18 Υπ όψη κας Ελευθερίου
 
 
 
 
 
 
 
 

1ο μαιλ 

Από καθηγήτρια Δ. Σπανού για κα Ελευθερίου 6ος όροφος σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας

1:21 μμ

Προς: ΔΔΕ Α ΑΘΗΝΩΝ; 1ο Γυμνάσιο Δάφνης; dimitra spanou 

Κα Ελευθερίου,

μου ζητήσατε σήμερα σε τηλεφώνημα από το 1ο γυμνάσιο Δάφνης, να έρθω στην ΔΔΕ προσωπικά, για να παραλάβω ενυπόγραφα συστημένη επιστολή για υπόθεσή μου. Αρνήθηκα και σας είπα να γίνει η ενυπόγραφη επίδοση στο 1ο Γυμνάσιο Δάφνης που εργάζομαιι. Δεν συμφωνήσατε και επιμείνατε να έρθω εκεί.

Ζήτησα τότε, να στείλετε εγγράφως την απαίτησή σας για προσωπική επίδοση της επιστολής αυτής στα γραφεία σας στην Κηφησίας, για τον εξής λόγο. Πριν κάμποσο καιρό συνέβη ένα περιστατικό στο σχολείο που δουλεύω,  στο οποίο, ενώ εγώ ήμουνα η κυρίως θιγόμενη, η υπόθεση μεταστράφηκε εναντίον μου (όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις για λόγους που δεν επιθυμώ να σχολιάσω)

‘Ετσι και εάν πρόκειται βέβαια για το θέμα αυτό που υποψιάζομαι, επιθυμώ οι από εδώ και στο εξής οποιεσδήποτε ενέργειες, όχι μόνο να γίνονται έγγραφα, αλλά και να έχω την ευχέρεια να τις  δημοσιοποιώ, όπως έχω το δικαίωμα.

Αυτός  είναι και ο μόνος τρόπος που έχω, για να αποφεύγω τις  οποιεσδήποτε παράπλευρες ενέργειες που μπορεί να συμβούν και που μπορεί να με θίγουν αδίκως..

Χαιρετώ

Δήμητρα Σπανού μόνιμη καθηγήτρια ΠΕ04-02 1ου Γυμν. Δάφνης

Στάλθηκε από την Αλληλογραφία για Windows 10