1600 και2000 πρόσφυγες την μέρα!!! Από δουλέμπορους;;; Μα αν τα παράνομα οικονομικά συμφέροντα, δούλευαν τόσο ηλίθια η επιχείρηση θα είχε πέρει έξω από την πρώτη στιγμή...Κι αν είχαν τόση δύναμη δεν θα τους λέγαμε δουλέμπορους αλλά Αυτοκρατορία!

2019-06-23 13:19

 

2016-02-20 20:09

Ποιοι είναι αυτοί τελικά, που βρίσκονται  πίσω από το φρικτο έργο; (που μαζύ με τα άλλα  έχει αρχίσει να γίνεται και φτηνιάρικο!) 

Που με άνεση περνάν παράνομα τέτοιους αριθμούς προσφύγων καθημερινά ;; 

Φαίνεται η πρεμούρα τους να προλάβουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα τους (πιστεύω πως πρόκειται για ολοσχερή κατάρευσης κάποιων χωρών που έχουν απομείνει ακόμα τα κουρέλια και τα ερείπιά τους)

 τους κάνει να κάνουν τόσο άστοχες ενέργειες, που γίνονται πια φανερά τα ψεύδη τους  και μάλιστα σε μια εντελώς ακατάλληλη εποχή! Λυπάμοαι "κύριοι" αλλα δεν θα προλάβετε αυτή τη φορά. 

Όσο για τις φρικτές ιστορίες για τζιχαδιστές  (ιστορίες για ηλίθιους) ,

τζιχαδιστές είναι αυτοί που μας πετάν αυτές τις εξηγήσεις και μάλιστα φαίνεστε πια!

Είναι Τζιχαδιστές της εκμετάλλευσης . Τζιχαδιστές του ρατσισμού και της αποικιοκρατίας, τζιχαδιστές του κόμπλεξ ανωτερότητάς τους

Δεν λέω περισσότερα, γιατί είναι πια γνωστές οι μέθοδοί τους, σε όσους έχουν τις αντιρρήσεις τους

Δήμητρα Σπανού



Διαβάστε περισσότερα: https://dimitra-spanoy.webnode.gr/news/a2500-prosfyges-tin-mera-apo-doylemporoys-ma-an-ta-paranoma-oikonomika-symferonta-doyleyan-toso-ilithia-oi-epicheirisi-tha-eiche-perei-exo-apo-tin-proti-mera/