Αρχή της Νέας Σχολικής χρονιάς και ξεπροβάλει τώρα και ο μπαμπούλας των ασυμπτωματικών στον κορωνοϊό. Κι ο κόσμος λέει διάφορα... Βγάλτε επιτέλους ένα ΤΕΣΤ COVID 19 να ξέρει ο καθένας αν νοσεί ή όχι.

2020-08-24 17:21

της Δήμητρας Σπανού

Εδώ στην Ευρώπη, από αιώνες αλλά και πολύ παλιότερα έχουμε συνηθίσει η  συμπεριφορά των άλλων σε οποιαδήποτε περίπτωση να εμπνέεταιαπό σεβασμό   και να λαμβάνουμε ειλικρινή και τεκμηριωμένη γνώση και ενημλερωση των γεγονότων που μας αφορούν. 

Σχετικά όμως με το θέμα του COVID19 

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε  αυτούς που το έχουν αναλάβει ( που βέβαια δεν μπορούμε να τους γνωρίζουμε ), ότι αυτή η πνοή αυταρχισμού που βγάζουν προκειμένου να περιορίσουν την εξάπλωση της ασθένειας δεν βοηθά αλλά και δεν πείθει. Τώρα που έφεραν μπροστά και το θέμα των ασυμτωματικών στην ασθένεια έφτασε ο κόμπος στο κτένι.

Σου έλεγαν δηλαδή μέχρι τώρα: Αν διαπιστώσεις κάποια συμπτώματα, έρχεσαι σε μας και εμείς θα σου πουμε, τι έχεις και τι πρέπει να κάνεις.

Οκ. Αν έχεις κάτι που μπορεί να είναι σύμπτωμα,  επόμενο είναι να αφεθείς στις ομάδες του Κορωνοϊού που τους έχουν αναθέσει την υπόθεση. Για να μην έρθουν και τα χειρότερα... 

Εδώ όμως  με τους ασυμπτωματικούς,  σε αφήνουν στο σκοτάδι για ένα τόσο προσωπικό θέμα όπως είναι η υγεία σου και η συνέχιση της ζωής σου τελικά.

Ποιος  που και πως θα εντοπιστούν οι ασυμπτωματικοί;

Τυχαία; ή κάπως αλλοιώς; ή όπως λάχει;

Η λύση είναι απλή . Ας μην είστε εσείς από τις ομάδες του COVID οι μόνοι τιμητές της υγείας ή της ασθένειας. Βγάλτε ENA  ΤΕΣΤ COVID19, μαζικό προσιτό στον καθένα. Να συμμετέχουμε κι εμείς στην υγεία μας πριν μας διασωληνώσουν που όπως ακούγεται είναι η ενδεδειγμένη θεραπεία για την ασθένεια. 

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΦΙΚΤΗ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;