Ας ξαναθυμηθούμε γιατί υπάρχει λόγος...Oi Ιδιωτικοποιήσεις του τρόμου: ΟΤΕ: Το ξεπούλημα θέλει θυσίες...

2018-04-14 19:57

της Δήμητρας Σπανού

 

Κύπριος εισαγγελέας: Κανονικά θα συνεχιστούν οι έρευνες στις οποίες εμπλέκεται ο Βγενόπουλος


από άρθρο

olympia.gr/2010/08/03/ote-deutche-telekom/

...Αρκούσαν δύο χτυπήματα από το ναζιστικό βραχίονα σε Χρυσοχοΐδη και Γκιόλια, ώστε να σωπάσουν έντρομοι όλοι αυτοί που μιλούσαν. Ο τρόμος απλώθηκε, η απόφαση πάρθηκε και κανείς δεν άρθρωσε ούτε μία λέξη. Εξαφανίστηκαν τα μέλη της εξεταστικής, χόρεψαν ανενόχλητοι οι διαχρονικά λαδωμένοι από το βρώμικο Γερμανικό χρήμα.

Γιατί δεν μίλησαν οι «συνδικαλιστές»

Γιατί δεν μίλησε Ο Παντελής Οικονόμου
 
Δεν θα μιλήσει γιατί το καθεστώς τρόμου έχει βουλώσει τα ενοχλητικά στόματα της εξεταστικής και όλοι πήραν το ραβασάκι τους.

 

Παρέδωσαν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς μέσα σε απόλυτη σιωπή. Οι γερμανοτσολιάδες και το παρακράτος πέτυχαν το σκοπό τους.

Posted by olympiada στο Αύγουστος 3, 2010

ote22ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ

Μέσα στο κατακαλόκαιρο, με τον τρόμο της «Σέχτας» των ναζί να κλείνει κάθε στόμα, οι εντεταλμένοι έφεραν το έργο τους εις πέρας. Με μια σκανδαλώδη, αναιτιολόγητη απόφαση λίγων γραμμών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο ΟΤΕ παραδόθηκε οριστικά πριν από λίγες ημέρες στους Γερμανούς. Στις 26 Ιουλίου 2010, με απόφαση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, αριθμός πρωτοκόλλου 345 επί προεδρίας Αναστάσιου Γαβριηλίδη. Να θυμάστε αυτές τις λεπτομέρειες κύριοι συμπολίτες. Γιατί, ενώ η κυβέρνηση άνοιξε το θέμα με τους φορτηγατζήδες για να «κοιμηθούν» και οι τελευταίοι που ασχολούνται με την επικαιρότητα, εκποίησε αθόρυβα τον σημαντικότερο Εθνικό οργανισμό σε αυτούς που τον χρησιμοποίησαν για να ρημάξουν την Ελληνική οικονομία.

συνέχεια στην αναγραφόμενη δ/νση

 

ΠΗΓΕΣ

https://newpost.gr/tag/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82%20%CE%92%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

https://www.xanthipress.gr/2010-06-11-21-12-12/