Ένα νέο "παλιό" Έχει κάποια σχέση το Ιράν με το Παλαιστινιακό ή είναι κάποιου είδους προπαγάνδα

2024-09-12 21:52

Δήμητρα Σπανού

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΡΑΪΣΙ ΓΙΑ ΓΑΖΑ! ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ:«ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ...ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ». ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ: «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ…ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΟΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΓΩ»!

3 ΒΙΝΤΕΟ
 
 
Συνάντηση στη Μόσχα Πούτιν-Ραΐσι ( προέδρου Ιράν) για Γάζα! Δρομολογεί εξελίξεις…που σίγουρα δεν μπορεί να είναι ανακοινώσιμες σε αυτό το στάδιο. 
 
Είναι μια συνάντηση με νόημα αλλά και σημασία την επομένη της μετάβασης Πούτιν στο Ριάντ και στα ΗΑΕ. Δρομολογεί εξελίξεις… 
 
Το μήνυμα ωστόσο Πούτιν σήμερα ήταν σαφές: οι ΗΠΑ απέτυχαν .. σειρά μας για Ισραήλ-Παλαιστίνη. Προτείνει στο Ισραήλ ν’ αλλάξει χέρια…
 
Αυτό τουλάχιστον υποδηλώνει η σημερινή δήλωση Πούτιν ότι ο πόλεμος στη Γάζα είναι αποτυχία της διπλωματίας ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ απέτυχαν ως εγγυήτρια προστάτιδα δύναμη του Ισραήλ εξ ου και η 7.11 και η εμπλοκή του σε μια γενοκτονία που φθείρει ανεπανόρθωτα τόσο την εικόνα του όσο και δημιουργεί ανασφάλεια στο εσωτερικό του καθώς όλες οι δυνάμεις της περιοχής είναι στραμμένες εναντίον του.