Ιστορίες της σύγχρονης σκληρής πραγματικότητας: 65αρης με οικονομική και κοινωνική δύναμη, κρατάει μικρό παιδί που έκανε εκβιααστικά με 24χρονη ώστε να την αναγκάσει να εγκαταλείψει τον 23χρονο φίλο της και να πάει με αυτόν

2018-07-01 18:32

της Δήμητρας Σπανού

Αρκετές φορές θεωρούμε χάσιμο χρόνου να ασχοληθούμε με ανθρώπινες ιστορίες που να τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο εξωπραγματικές (όπως όλα άλλωστε).

 Άκουσα αυτήν την ιστορία και   παρ΄όλο που πιστεύω πως τα προβλήματα των ανθρώπων ξεκινούν από "πάνω' και εκεί αξίζει να προσπαθούμε, αυτή η ιστορία με σόκαρε και σκέφτηκα να γράψω κάτι εδώ στον ιστοχώρο μου.

Ξέρουμε ότι,  όποια δύναμη μπορεί να διαθέτει κάποιος καθώς  και οι οριακές συνθήκες της εποχής μας, είναι δυνατόν να  βγάζουν τον απαίσιο χαρακτήρα κρύβει κάποιος μέσα του.Όπου, σε κανονικές συνθήκες, δηλαδή  όταν η πολιτεία λειτουργεί και η κοινωνία υπάρχει και έχει τις αξίες της,  δύσκολα κάποιος βγάζει το αυτού του τύπου " αντριλίκι" του κατά τέτοιν τρόπο. Σήμερα όμως, όπου πολλά πράγατα λείπουν και άλλα είναι υπό κατάρρευση ο φασισμός μπορεί εύκολα να εκφραστεί και μέσα σε προσωπικές καταστάσεις.

 Τι να πούμε, ας ελπίζουμε ότι ο 65άρης, δεν θα ξεσπάσει χειροτερα την πίκρα του και τον θυμό του για την απόρριψη πάνω στο μικρό παιδί...Ο Θεός να μας φυλάει