Μεχρι πότε οι τράπεζες κλειστές; Οι φήμες που λένε πως ετοιμάζουν την μετατροπή του συστήματος σε δραχμή δεν ευσταθούν εφ όσον αυτό ξεκίνησε πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος

2019-06-16 13:19

 

2015-07-06 13:18

Με χαρά, αν και δεν συμμετείχα στο δημοψήφισμα για λόγους προσωπικούς,

 άκουσα μόλις επέστρεψα, από την τηλεόραση στο MEGA, 

ότι αυτό το ΟΧΙ  που ψήφισε ο 61% μπήκε με τις προυποθέσεις ότι:

 παραμένουμε στο ευρώ και στην Ευρωζώνη απλά το ΟΧΙ αναφέρεται στους όρους που μας πρότειναν. Δυστυχώς όμως δεν το ξεκαθάρησαν αρκετά και αρκετός κόσμος , κι εγώ μαζύ δεν το κρύβω, καταλάβαμε άλλα ,ήταν κάπως σαν να μας  λένε κάτι σαν " τι ευρώ τι δραχμή , νόμισμα το ένα νόμισμα και το άλλο" 

κι ως εκ τούτου αναστατωθήκαμε. 

Όσοι όμως ήταν τυχερότεροι, άκουσαν και κατάλαβαν τις διασαφημίσεις που δόθηκαν (δεν γνωρίζω πως) είχα το θέμα καθαρό κι έτσι εξηγείταιο γνωστό αποτέλεσμα. 

Έτσι οι φήμες που ακούστηκαν, πως δουλεύουν μέσα οι τράπεζες για την αλλαγή του νομίσματος, προφανώς δεν ευσταθούν, εφ όσον αυτό ξεκίνησε πριν το δημοψήφισμα.

Πως το ήξεραν το αποτέλεσμα; Τα Ταρώ έρριξαν ; (Και κανένα αστείο για να σπάσει η ανυσηχία μας).

Ευτυχώς με το γενναίο αυτό ΟΧΙ  (όπως το χαρακτήρισαν) θα καλέσουνε τους εταίρους μας για καλύτερη τοποθέτηση

ΑΜΗΝ

Δήμητρα Σπανού



Διαβάστε περισσότερα: https://dimitra-spanoy.webnode.gr/news/mechri-pote-oi-trapezes-kleistes-oi-fimes-poy-lene-pos-etoimazoyn-tin-metatropi-toy-systimatos-se-drachmi-den-eystathoyn-ef-oson-egine-prin-tin-diexagogi-toy-dimopsifismatos/