Νύκτα τρόμου, άνετοι οι εκτελεστές, βιαστικά τα συμπεράσματα από τα κανάλια για τζιχαδιστές και τζιχαδισμούς. Κάτι σαν τους δίδυμους Πύργους πρίν την επέμβαση σε Ιράκ.Την ευθύνη ανέλαβε την επόμενη Το Ισλαμικό Κράτος που είναι οργάνωση και όχι κράτος

2019-06-23 11:48

 

2015-11-14 01:34
 

Ένα ποιήμα που είχα γράψει στα τέλη της δεκαετίας του ΄80

Το αφιερώνω στους νέους,  από την Γαλία , την Συρία, και παντού.

Αυτούς που θα ζήσουν με την φρίκη των τυφλών τρομοκρατικών κτυπημάτων και θα καταπίνουν τις εξηγήσεις και τις δημιουργίες ενόχων που θα τους υποδεικνύουν οι κατασκευαστές των ειδήσεων στα ΜΜΕ

τα οποία λίγο έως πολύ μας λένε: 

πως οι τρομοκράτες αυτής της αμφιλεγόμενης οργάνωσης δημιουργούν το μεταναστευτικό, ώστε μαζύ με τους με τους πρόσφυγες να περάσουν και τρομοκράτες (εκπαιδευμένοι στην εντέλεια -πως;;)  για να κτυπήσουν Δυτικές χώρες κατά πολύ ανώτερές τους

ώστε εν τέλει να ικανοποιηθούν οι μετανάστες για τα δεινά που περνούν (από θάνατο και κάτω)

και που η ίδια η οργάνωση είναι κυρίως υπεύθυνη. για τα βάσανα αυτά

έτσι αφιερώνεται και τους άλλους,

 τους αλλοδαπούς κάτω των 18 ασυνόδευτους και χωρίς γονείς , Συριακής και άλλης σχετικής καταγωγής , που βρέθηκαν στην Μυτιλήνη αυτές τις μέρες και προς το παρόν, μένουν σε συρματοπλεγμένους καταυλισμούς εκεί.

Μήπως και αυτοί θα τα πάρουν στο κρανίο κάποια στιγμή στο μέλλον,  και όπως θα έχουν μάθει τα Δυτικά τα κόλπα, θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο της τρομοκρατίας; . (Εκτός βέβαια κι αν προοδεύσουν πολύ και με την νέα άνετη ζωή τους  να ξεχάσουν τα βάσανα΄που πέρασε η χώρα τους οπότε γράψετε λάθος.)

 

Αφιερώνεται επείσης και στις ευγενείς προθέσεις κάποιων, να προτείνουν την δημιουργία ανοικτών κέντρων φιλοξενίας, με στόχο να ζήσουν εκεί αυτοί οι νέοι και να ενσωματωθούν στην κοινωνία στην συνέχεια. 

Μοιάζει να μην έχει σχέση με την τραγωδία που ζει η Γαλλία και όλος ο κόσμος, αλλά μπορεί και να έχει.

 

Τον δυτικοθρεμμένο αρχηγός των Τζιχαδιστών (και κάτι πράσινα άλογα επίσης) που πιθανόν σκοτωσε μια από τις ρουκέτες που σπέρνουν  σε όλη την Ασία διαφήμιζαν το πρωί τα κανάλια. 

Μια από τις ρουκέτες που ρίχνουν, 

 για να φεύγει  έντρομος ο κόσμος και να πέφτει στην θάλασσα για να σωθεί.

Μικρό το κακό για τους ανά κόσμο επικυρίαρχους!

Τόσα εκατομύρια δεν τους χρειάζεται όλους η νέα τάξη πραγμάτων για να επικοδομήσει τον θαυμαστό καινούργιο κόσμο της. 

Και να αδειάσει και κάποια οικόπεδα για μελλοντική χρήση, όπως

 Συρία Τουρκία Ελλάδα Ιράκ Αίγυπτο μεθαύριο κ.ο.κ.

 Όχι δεν είμαστε ηλίθιοι για να πιστεύουμε τέτοιες φτηνά και χιλιοπαιγμένα σενάρια όταν μάλιστα είμαστε και παθόντες 

 και δεν μπορεί κανείς να πιστέψει ότι μέσα στο χάος και τον πανικό πρόλαβαν να ακούσουν τους τρομοκράτες  να επεφημούν τον Αλάχ. Έλεος δηλαδή!

Και ντροπή τους σε αυτούς που τα λένε, θα έπρεπε τουλάχιστον να σεβαστούν τους νεκρούς, πριν αρχίσουν να ετοιμάζουν το σενάριο της επόμενης μέρας.

Λες και δεν ξέρουμε ότι έχουν τεχνολογία να ελέγχουν ακόμα και την ανάσα μας...

Ο Θεός να βάλει το χέρι του

Δήμητρα Σπανού

Μέσα όμως στην τραγικότητα των καταστάσεων που ζούμε,  καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά, αναζητώντας τα στοιχεία  που συνθέτουν τις εξελίξεις . Εντυπωσιακό είναι το γεγονός, ότι υπήρξαν αναφορές για ανθρώπους των υπηρεσιών που αυτομολούν στο αντίθετο στρατόπεδο. Τις προάλλες αυτομόλησαν Βρετανοί στις Ρωσικές δυνάμεις (σύμφωνα με την Τηλεόραση). Σήμερα μαθαίνουμε ότι έχουν αυτομολήσει Γάλλοι προς τους φανατικούς Ισλαμιστές. Τι να πούμε. Την μόνη εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ γι αυτά τα παράξενα  φαινόμενα, είναι ότι μέσα στην σημερινή πεζή πραγματικότητα,  που βασιλεύει η λογική του συμφέροντος και του κέρδους, οι άνθρωποι αντιδρούν και ακολουθούν τα προσωπικά τους πιστεύω (άσχετα αν είναι λανθασμένες οι επιλογές τους).

Θυμίζει η στάση τους αυτή των παλιών σταυροφόρων που άφηναν σπίτι και βόλεμα για την αγάπη του Χριστού γιατί έτσι πίστευαν πως έπρεπε να κάνουν !

 ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ 

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ και την ΣΥΡΙΑ

ΣΤΟ ΙΡΑΚ που δεν έχει μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα από τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ,  με δυο ισοπεδωτικές εισβολές (1991 και 2003)  

ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ που είναι στα γόνατα σήμερα με τα γυναικόπαιδα να πέφτουν στην θάλασσα για να σωθούν) 

Τώρα πως τα καταφέρνουν και κτυπάνε Γαλλία ίσως βρήκαν κάπου εκει κρυμένοτο χρυσάφι του Ξέρξη

18-11-15

Το συγλονιστικό νέο όμως είναι άλλο, που υπερκαλύπτει τα συγκλονιστικά γεγονότα των ημερών . Όπως μετέδωσε Ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός, στα μέρη αυτά του Ισλάμ (προφανώς το Ιράκ εννοούσε) έχουν τα πετροδόλαρα με τα οποία χρηματοδοτούν τις τρομοκρατικές οργανώσεις

και τους ερωτούμε με αγωνία αλλά και ελπίδα :

ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ;;;

 ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ  ΚΑΜΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ (δηλαδή ούτε τα περίπτερα ή τα  σουβλατζιδικα δεν μας ανήκουν )

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΙΡΑΚ!!!

Δήμητρα Σπανού



Διαβάστε περισσότερα: https://dimitra-spanoy.webnode.gr/news/nykta-tromoy-anetoi-oi-ektelestes-viastika-ta-symperasmata-apo-ta-kanalia-gia-tzichadistes-kai-tzichadismoys-kati-san-toys-dydimoys-pyrgoys-prin-tin-epemvasi-se-irak-diladi/