Οι χουντικοί ξανάρχονται! ή αλλιώς, Αφορμή εγύρευαν και το προσφυγικό κάτι έδωσε (το υπόλοιπο το σκηνοθετήσανε)

2019-06-23 12:50

 

2016-03-23 20:45

Ανάλογα με το φτιάσκο των τελευταίων τρομοκρατικών (αλλά όχι πολιτικο-θρησκευτικο-ιδεολογικών) κτυπημάτων στην Ευρώπη, όπου αποδεικνύεται ότι τις τρομοκρατικές επιθέσεις τις κάνουν σεσημασμένοι κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου , προβάλλεται και το προσφυγικό θέμα στην χώρα μας.

Ενώ προχθές η Βόρεια Ελλάδα άνοιγε (δήθεν και καλά) τα σπίτια και την αγκαλιά της, να βοηθήσει τους πρόσφυγες, μια μέρα μετά , εχθές δηλαδή, τους αναθεμάτιζε σαν υπεύθυνους για κλοπές  και καταστροφές.(κατά την γνώμη μου ψεύτικη είναι κι αυτή η είδηση).

 Ενώ εχθές τους έδειχνε η TV να ψυχορραγούν ,μισοάρρωστοι στις σκηνές τους, σήμερα βγήκαν με σθένος και ξεκίνησαν τα μπλόκα σε εθνικές οδούς, όπως είδαμε σε  τηλεοπτικά πλάνα, που ούτε αυτούς που τα γυρίζουν δεν  μπορούν να πείσουν πια!

Και βέβαια πρόλαβαν να κάνουν τις  ανακοινώσεις τους  από τηλεοράσεως και  μέσω των ειδήσεων :  πως θα αναγκαστούμε λέει να εφαρμώσουμε στρατιωτικό νόμο (για το προσφυγικό θέμα καλέ:) !

Τι καλά που θα ήταν για τους εδώ ντόπιους αλλά όχι απαραίτητα Έλληνες εγκληματίες, που βύθισαν την χώρα στο έρεβος, να τους καθώτανε αυτήν την στιγμή κι ένα στρατιωτικό καθεστώς (γιατί έχουν και τις καταβολές ), να μην μπορεί να κουνήσει φύλλο και να εξαφανιστούν  χωρίς απολογία, γιατί, η ιδέα και μόνο να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους, πολύ τους ζορίζει. 

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να εφαρμώσουν έναν στρατιωτικό νόμο "μαιμού"  που να ισχύει κατά περίπτωση, ώστε να καταστείλουν τους πάσης φύσης ανεπιθύμητους,  όταν όλες οι άλλες ψυχροπολεμικές τεχνικές τους δεν έχουν φέρει αποτέλεσματα. 

 Δήμητρα Σπανού

 

info-war.gr/νδ-και-στρατιωτικοί-στήνουν-σκην



Διαβάστε περισσότερα: https://dimitra-spanoy.webnode.gr/news/oi-choyntikoi-xanarchontai-i-aformi-egyreyan-kai-to-prosfygiko-kati-edose-to-ypoloipo-to-skinothetisame/