Ποιος ήταν ο Χενρι Κισσιγκερ και τι έρχεται να δηλώσει για τον κορωνοϊό! Η ανθρωπότητα θα αλλάξει για πάντα μετά την κρίση του κορωνοιού. Ελπίζουμε όχι όπως θα ήθελαν οι Γερμανοεβραίοι ομόλογοί του

2020-04-09 15:35

 της Δήμητρας Σπανού

 

έλεος!!!

Τι είπε ο Κίσσιγκερ για τον Κορωνοιό

hellasjournal.com/2020/04/chenri-kisingker-i-pandimia-tha-allaxi-gia-panta-tin-pagkosmia-taxi-pragmaton/

Απ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, για πολλές δεκαετίες το όνομα του Χένρυ Κίσσιγκερ ήταν συνδεδεμένο με υπουλη πολιτική, ψυχροπολεμική ένταση αλλά και βιαιότητες και επεμβάσεις στα εσωτερικά άλλων χωρών Παρών ήταν στον όλεθρο του Βιετνάμ, στην κατάρευση τηε Σοβιετικής Ένωσης στην ανάμειξή του στην Κύπρο και στην Μικρά Ασία, στην Χιλή των δικτατόρων. Η φήμη του για του πιο πονηρού της πολιτικής τον οδηγεί στην αντίπερα όχθη και  φτάνει στο σημείο αυτός ο άνθρωπος να πρταθεί τότε, αφού με τις ανομίες τους είχαν καιρδίσει το παιγνίδι, να προταθεί για Νόμπελ ειρήνης. ΔΕν κατάλαβα εάν το πήρε, ίσως ακόμα να προσπαθεί!

Η άποψή του για τους Έλληνες τώρα έγινε καταννοητή Δ.Σ.

από el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AD%CE%BD%CF%81%CF%85_%CE%9A%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81

Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας».