Στην προσπάθειά μου για μερική αποπληρωμή στεγαστικού δανείου στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο- EURΟΒΑΝΚ Καισαριανής με βάζουν να υπογράψω 2 αιτήσεις. Μια για ολική και μια για μερική αποπληρωμη.

2015-10-07 13:55

 

 

Στην Eurobank Ταχυδρομικό Ταμειευτήριο Καισαριανής σήμερα το μεσημέρι προσπαθώ να κάνω μια μερική εξόφληση ΄(1630 ευρώ) ενός στεγαστικού δανείου.  Αρχικά με βάζουν και υπογράφω μια αίτηση με μικρούς και θαμπούς χαρακτήρες στην οποία δεν πρόσεξα ότι αναγράφεται στην επικεφαλίδα η λέξη ολική. Πρόσεξα όμως ότι δεν υπήρχε η αναφορά στον αριθμό λογαριασμού μου από τον οποίο θα γινόταν η αποπληρωμη αλλά ούτε και το ποσόν που είχα επανειλημένα αναφέρει ότι θέλω να πληρώσω. Διαμαρτηρήθηκα (χωρίς όμως  ακόμα να έχω προσέξει την λέξη ολική στην αρχική αίτηση) .

Τότε μου έδωσαν δεύτερη αίτηση σωστή τώρα για μερική αποπληρωμή. Φρόντισα να κρατήσω και τα δυο αντίγραφα τα οποία δημοσιεύω. Αναρρωτιέμαι τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει.

Τελικά είναι πράγματα που δεν καταπίνονται ακόμα κι αν τα δεις με ανάποδη προπτική

Προηγούμενα χαρτια δανείου

Η λάθος ολική αποπληρωμή ακυρώθηκε εκ των υστέρων

 

 

 
 
2:56 μμ                                      
Προς: ephonebanking@eurobank.gr
 

Παρακαλώ να με ενημερώσετε με μαιλ στην παρούσα διεύθυνση (dimspa57@hotmail.com),
εάν χρεώνεται και εάν ναι ποιο  είναι το κόστος
η επανεργοποίηση λογαριασμού καταθέσεων στο Δικτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο EUROBANK,  που ήταν απενεργοποιημένος λόγω εξάμηνης ακινησίας (τελευταία συναλλαγή στις 14-4-2014) και επανενεργοποιήθηκε σήμερα.
Δήμητρα Σπανού

ογρ