Την ίδρυση αναπτυξιακής τράπεζας εισηγείται ο Νίκος Παπανδρέου για την επίλυση των προβλημάτων τους. Ή μήπως εννοεί να διαχειριστούν κάποια ήδη υπάρχουσα εφόσον έχουν την εμπειρία και το know how. Μήπως γκαραντίνα του κορωνοιού είναι ευκαιρία για τη δουλι

2020-03-07 21:45

Από Δήμητρα Σπανού

 

www.iefimerida.gr › news › nikos-papandreoy-tr...

 

και να εδώ μια τράπεζα...

Αποτέλεσμα εικόνας για CITIBANK (SWITZERLAND)

 

Citi ιδιωτική τράπεζα

από τις πληροφορίες που δίνουν το πνεύμα τους δείχνει  πολύ σχετικό.

Η Citi Private Bank παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης περιουσίας για τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες, οικογένειες και ανώτερα στελέχη εταιρειών παγκοσμίως. Με 60 γραφεία σε 23 χώρες, η Citi Private Bank είναι μία από τις πιο παγκόσμιες ιδιωτικές τράπεζες παγκοσμίως. Μέσω της ιδιωτικής ελβετικής τράπεζας, η Citi εξυπηρετεί άτομα με εξαιρετικά υψηλή καθαρή αξία σε παγκόσμιο επίπεδο, με πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων καταθέσεων, φύλαξης, διαχειριζόμενων χαρτοφυλακίων, κεφαλαίων, επενδυτικών συμβουλών, δανείων περιθωρίου, επενδύσεων σε ακίνητα και χρηματοδότησης, τα παράγωγα, τα δομημένα προϊόντα, τα καταπιστεύματα και τις εταιρείες ιδιωτικών επενδύσεων (μέσω του CitiTrust) καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες τέχνης.

 

Τράπεζες, κεφαλαιαγορές και συμβουλευτικές υπηρεσίες

Η Citi είναι κορυφαίος πάροχος χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών σε κορυφαίες πολυεθνικές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οντότητες του δημόσιου τομέα στην Ελβετία. Με μια ισχυρή ομάδα επιτόπου, η ομάδα εταιρικής τραπεζικής μας παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη και υποστήριξη σε σύνθετα οικονομικά και παγκόσμια ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Στο μέτωπο της Επενδυτικής Τραπεζικής, παρέχουμε ολοκληρωμένη κάλυψη τομέων και προϊόντων καθώς και την αριστεία εκτέλεσης σε καταστάσεις που οφείλονται σε γεγονότα, όπως οι συγχωνεύσεις και εξαγορές ή οι συναλλαγές στην κεφαλαιαγορά. Ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας των επιχειρήσεων μας και το ευρύ σύνολο υπηρεσιών που προσφέρονται από τη Citi, μας επιτρέπουν να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας.

 

Αγορές και Υπηρεσίες Αξιών

Μέσω της Citigroup Global Markets Limited, η Citi κατέχει άδεια Broker / Dealer και προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε θεσμικούς πελάτες της Ελβετίας, συμπεριλαμβανομένων μετοχών, παραγώγων, εμπορευμάτων, σταθερού εισοδήματος, δομημένων προϊόντων, συναλλάγματος, φύλαξης και ασφάλειας.

 

4  Α)  Ποια είναι η Ατομική θεωρία;

Β) Ποιοι Έλληνες φιλόσοφοι - φυσικοί εισήγαγαν την έννοια του ατόμου και της Ατομικής θεωρίας; Ποιος την έφερε στο προσκήνιο στις αρχές του 19ου αιώνα;