Το κεντρικό πρακτορείο ΚΤΕΛ Αργολίδας (Σωκράτους 57) δεν έχει μηχάνημα για πιστωτικές κάρτες και πληρώνουμε μόνο με μετρητά! Είναι αυτό τριτοκοσμικός προσανατολισμός ή απλά αυθαιρεσία και αδιαφορία, αφού μας παίρνει; Ή είναι τα γνωστά;

2019-06-16 11:51

 

2017-04-15 15:31

της Δήμητρας Σπανού

Το σημειώνω γιατί μου έκανε εντύπωση.

Σε κεντρικό πρακτορείο του ΚΤΕΛ στην ομόνοια, που πήγα σήμερα το μεσημέρι και αγόρασα εισητήριο  (99070008120),

όταν ζήτησα να πληρώσω το ποσό των 31ευρώ, με πληροφορσαν ότι δεν υπάρχει μηχάνημα που να μπορεί κανείς να πληρώσει με πιστωτική κάρτα.

 Μου ακούστηκε πολύ παράξενα γιατί ενώ από παντού μας παροτρύνουν να χρησιμοποιούμε τις κάρτες αυτές που εξυπηρετούν γιατί κάνουν ευκολότερη την συναλλαγή, ασφλέστερη εφόσον δεν κυκλοφορούν μετρητά, και επιπλέον είναι και κάποιου τύπου  αποδεικτικά που δίνει πληροφορίες για την συναλλαγή κ.λ.π.

 η υπάλληλος, -της οποίας ζήτησα το όνομα αλλά αρνήθηκε να το δώσει - με ενημέρωσε πως δεν υπάρχει μηχάνημα και πρέπει πληρώσω μετρητοίς.

Την ενημέρωσα ότι θα κάνω δημοσίευση για το ζήτημα ώστε να βελτιώνονται ορισμένες υπηρεσίες προς τον πολίτη για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.Διαβάστε περισσότερα: https://dimitra-spanoy.webnode.gr/news/to-kentriko-praktoreio-ktel-argolidas-sokratoys-57-den-echei-michanima-gia-pistotikes-kartes-kai-plironoyme-mono-me-metrita-einai-ayto-tritokosmikos-prosanatolismos-i-apla-aythairesia-kai-adiaforia-afoy-mas-pairnei-i-einai-ta-gnosta/