Το μήλο κάτω απ΄τη μηλιά! Τι απογίνονται διάφοροι φασιστοθρεμμένοι γόνοι δικτατόρων του Δεύτερου Παγκάσμιου Πόλεμου

2018-03-21 01:20

της Δήμητρας Σπανού

 

Όπως προέκυψε  ιδιωτικές έρευνα ψυχολόγων και παιδοψυχολόγων

 η οποία δεν δημοσιεύθηκε για τον φόβο αντιποίνων και τρομοκρατικών ενεργειών.

 πολλές αποτρόπαιες ενέργειες όπως  εγκληματικές επιθέσεις  βιασμοί και κακοποίηση παιδιών σχετίζονται με γόνους γνωστών δικτατόρων όπως παιδιά του Μουσολίνι. 

Τέτοιοι άνθρωποι  που δεν φαίνεται η πραγματική τους ταυτότητα, διαπαιδαγωγήθηκαν  με σκοπό να αναπαράγουν τον φασισμό ανά τον κόσμο,  με σιγοκαίουσα διάθεση να μιμιθούν τους διάσημους γονείς τους και να  απόκτησουν παντοδυναμία  και αναγνώριση,  

 Έχουν ένα ιδιέταιρο ψυχολογικό προφίλ και χρησιμοποιούν τεχνικές υποταγής όλων ανεξαιρέτως των ανθρώπων που θεωρούν με τα κριτήρια που διαθέτουν ότι βρίσκονται "κάτω" από αυτούς.

Κακοποιούν  όσους μπορούν , ανθρώπους σε αδύναμη θέση  και παιδιά ώστε να στείρουν τρόμο και να επιτύχουν τους στόχους τους. Οι σαδιστικοί βιασμοί και κακοποίηση παιδιών είναι στην προτεραιότητα των εγκλημάτων τους, ιδίως παιδιών από γονείς που δεν τους "παραδέχονται" σαν καλύτερους και επικρατέστερους. Τα εγκλήματα σπάνια φτάνουν στην δικαιοσύνοι γιατί συνήθως συνδέονται με οργανωμένους χώρους που τους καλύπτουν. Δ.Σ.

για περισσότερες πληροφορίες 

ρίχτε μια προσεκτική ματιά στο 

https://hamomilaki.blogspot.gr/2009/01/Child-Abuse-Physical-hamomilaki.html