Κάποιοι μοιράζουν χρήματα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!!!Βράβευση από το google μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπόσχεται μεγάλα χρηματικά ποσά. Και άλλα αντίστοιχα mail παλιότερα.

2015-05-31 18:06

Award Powered by Google.pdf (848148)

 

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναIt is obvious that this notification will come to you as a surprise but please find time to read it carefully as we congratulate you over your success in the following official publication of results of the E-mail Electronic Online Sweepstakes Organized by Google, in conjunction with the foundation for the Promotion of Software Products, (F.P.S.) held here in London UK for the year 2014. Google earns its profit mainly from advertising using their very own Google search engineGmailGalaSify, e-mail service Google MapsGoogle Apps, Orkut social networking and You Tube video sharingwhich are all offered to the public for free. 

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναWe wish to congratulate you once again, for being among the Twelve (12) selected winners in the ongoing E-mail Electronic Online SweepstakesHence we do believe with your prizeyou will continue to be active in your patronage to Google and its Products. A Bank Cheque have been issued in your favorhence you have won for yourselfthe sum of (Nine Hundred and Fifty Thousand Great British Pounds Sterling), One Google Nexus 10 Tablet and also you have been enlisted as One of the Google Ambassadors for 2014. 

To claim your rewardplease contact our Foreign Payment Bureau officer below by neatly filling the verification and funds release form belowas your payment will be released and arranged by our United Kingdom Office. 

MANDATORY FOREIGN PAYMENT RELEASE FORM. 

 1. Your Contact Address: 

 1. Your Contact Telephone/Mobile Number: 

 1. Your Nationality/Country; 

 1. Your Full Names: 

 1. Occupation: 

 1. Age/Gender: 

 1. Marital Status: 

 1. Private Email Address.' 

 1. Ever Won An Online Lottery? 

 1. ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναHow Do You Feel As A Winner? 

 1. Your Preferred mode of prize remittance from the two options below: 

 1. Cash Pick-Up (You as the Beneficiary coming Down to UK to receive your Award Personallyavailable to only British citizens and residents). 

 1. Courier Delivery of your certified winning cheque in your name and other Winning documents safely to you. 

Contact our Foreign Payment Bureau Consultant below: 

Google Payment Center UK. 

NameMrDerrick Mills 

E-mail: derrick.mills@qq.com 

NoteYou can either fill your claims verification form by printing and manually filling out the requested details or you can fill directly on e-mailor provide the details on Microsoft Word. 

NOTE!!! For security reasonsyou are advised to keep your winning information confidential till your claims are processed and your money remitted to youThis is part of our precautionary measure to avoid double claiming and unwarranted abuse of this program by some unscrupulous elementsPlease be WARNED!!!! 

Congratulations from the Staffs & Members of Google Board Commission. 

Office -of the ingdom• rector Xocorpo 

 

 

MDMatt 

LarryPage 

Chairmaof the Board andManagingDirector, 

Co-Founder& CEO 

GO 

Google United Kingdom 

 

 

 

 

Ένα μαιλ που έρχεται για δεύτερη φορά . Το ίδιο είχε ξαναέρθει στις 4-3-15 αλλά δεν το πήρα υπ΄΄οψη μου

 

Σήμερα που ήρθε πάλι αποφάσισα να δώσω μια απάντηση

 

Προς: david
 
 
 
 
 
Dimitra Spanou
Address : Adrianoupoleos 56-58
16121 Athens Kaisariani                    to Foreign Payments Bureau Consultant
                                                        for     Mr David Carter
 
 
Dear Google, and Dear Mr Carter
Thank's   for you reward me for  my on line work,  that is the  project  "Δήμητρα Σπανού Webnode".
In order to give me  the amount of  the reward, you should tell me ( in an  answer-  mail), if you can put it in an account of mine, in a bank. So you firsts answer me, if this is ok and then I wiil send you the number of the bank. If you think something else just let me know
  Thank   you  
 Dimitra Spanou
 

Ήρθε πάλι η φόρμα για συμπλήρωσει. Τελικά τα σπρώχνω στην ανεπιθύμητη αλληλοργαφία. 

Παλιότερα είχαν έρθει κι άλλα e-mail που λίγο ως πολύ έδειναν για άλλους λόγους μεγάλα χρηματικά ποσά. Δημοσιεύω άλλο ένα και κλείνω το θέμα

 

 

γεια επείγον μήνυμα‏

 

γεια επείγον μήνυμα

rokia dodo (mariejeannebroers@hotmail.fr)
   
20/3/2015
 
 
mariejeannebroers@hotmail.fr
 
 
 
 
γεια επείγον μήνυμα

Επιθυμούμε την ειρήνη σε σας,

Συγχωρήστε μου εισβολή στην ιδιωτική ζωή σας, το όνομά μου είναι η κα rokia Dodo Μαλαισιανών, αλλά να μείνουν στην πρωτεύουσα του Αμπιτζάν, στην Ακτή Ελεφαντοστού,

Είμαι μια χήρα που πεθαίνει, ο οποίος αποφάσισε να δωρίσει ένα μέρος του πλούτου μου
αξιόπιστα άτομα που θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα, $ 2.8 εκατομμύρια δολάρια που είχε κατατεθεί σε μια τράπεζα εδώ στην Ακτή του Ελεφαντοστού. για να βοηθήσει τα ορφανά και εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί στην κοινωνία για το ανθρωπιστικό του έργο, γιατί δεν έχω τα παιδιά να κληρονομήσουν περισσότερα χρήματα όταν δεν ζω, θα λάβει το 20% αυτού του ταμείου για τις προσπάθειές σας και μοιραστείτε τα υπόλοιπα παιδιά ορφανά, εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί και της χήρας, αν είστε πρόθυμοι να δεχτούν την προσφορά μου και να χρησιμοποιήσουν τα κονδύλια αυτά ακριβώς όπως λέω να πάρει

να πάρει πίσω σε μένα αμέσως με τα δεδομένα σας.

Ένα χαιρετισμό,